Follow Us @seri.mahani

Jun 23, 2019

PIN BEYOND MEETING

Sejak berCUCKOO nih memang semunya beyond your imaginary gituhhh. Sampai breakfast discussion pun kami tuko nama jadi beyond jugak. Barulah beyond standards!!

Memang kena ada meeting camnih ke kalau buat CUCKOO?
Ikut team korang la. Macam team kaka (PIN Empire) kami dah biasa buat meet up sebulan sekali at least lebih kepada gerak kerja berkumpulan. Boleh je kalau nak buat sensorang ikut sukalah. Tapi selalunya buat sesama macam nih lagi syiok sebab banyak idea kuar dan kita takdela lemau semsorang diri kelemasan dan kemalasan. Tapi nih ikut justifikasi individu. Takde paksaan.


Lagipun bila jumpa camnih bagi mak mak surirumah, bolehla nampak dunia luor sket kan. Idakle berperap je kat umah buat benda yang sama. Kang taktahu nak hupdate apa. Kata buat bisnes tapi lifeless tak syiok juga!

Tengok kaka nih enjoy jek.  Orang putih cakap easy going. Life motto kaka simple; sedih simpan sorang sorang takyah nak tayang sangat. Enjoy je hidup yang sekali nih. Hadapppp! Tapi serius since kaka buat cuckoo nih rasa cam kaka sangat enjoy and happy. Tuh yang memancor2 kat muka kegembiraanya tuh! 



1 comment:

  1. memang nampak memancor mancor seri gembira aura hebat gituhh hehehhee.

    jemput join segmen blog terbaru saya http://www.sayidahnapisah.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html :)

    ReplyDelete