Follow Us @seri.mahani

May 10, 2019

Tanpa MODAL dapat bonus RM3,821



Exactly sebulan yang lepas, actually dari hujung bulan 3 lagi Mursyida Mohsin ajak jumpa. Tapi ade je aral. 

Sebelum jumpa syida duk bagitau ada projek best mesti Mahani suka. The only stranger yang kaka percaya apa saja katanya. Kenapa? Hanya dia yang hulur tangan bila kaka dalam kesusahan. Dalam apapun situasi. Dia jugalah yang cungkil potensi dalam diri.

Masa mula dia share plan CUCKOO nih, banyak benda bermain dalam kepala. Bukan mudah apa yang kita buat sama2 selama ni dan rasa selesa kemudian bertukar. Tapi apa yang buat kakmah tersentak bila dia berkongsi dengan nada yang sebak dan berair mata.

“InsyAllah syida boleh je bertahan. Tapi ramai leader2 syida dah mula tenggelam. Kalau syida tak bantu, siapa lagi. Syida tanak diorang terus lemas. Lama dah syida tak raikan kejayaan seperti dulu. Syida pun buntu nak bantu. Kita sama2 bina PIN dengan peluh dan air mata. PIN dah jadi separuh dari hidup! Sampaikan berpindah kapal pun masih tetap bawa nama PIN!”

Alhamdulillah untuk permulaan sebulan jagung ini. Moga Allah mudahkan lagi jalan2 yang kami nak lalui. Banyak lagi tangan2 yang kami perlu pimpin untuk sampai destinasi yang dituju.

Selalu percaya sebaik2 perancangan kita, perancangan Allah yang terbaik.

Helokkk sangat lak cuaca pepagi Jumahat ni tiberr cam nak pergi Bangi Sentral lak!!🤪

Ikhlas;
Kaka Cuckoo


Bulan ni aim duit raya 5angka!!


No comments:

Post a Comment