Follow Us @seri.mahani

May 6, 2019

Rupanya berniaga TANPA MODAL itu wujud!

Selamat berpuasa semua. Fuhhh tahun ni punya feel dia lain maciam pulak. Rasa bersemangat sungguh. Tuh yang malam tadi walaupun tidur dalam 3jam je, bangun pagi nih still cargas bertenaga je.


Alhamdulillah harini kaka berkesempatan nak sambung kisah lembaran baru di Cuckoo. 

Tak banyak lagi cerita nak dikongsi tapi apa yang jadi memang sangat membuka mata dan hati kaka untuk terus berkongsi.

Dulu kaka tak pernah tahu dan tak ambil tahu pun bisnes lain. Dan tidak ada sesiapa pun yang datang memberitahu. Seriously dulu kaka langsung tak pernah percaya wujudnya bisnes TANPA MODAL. Rasa macam kesah dongeng je. Takkanlah suh berniaga tapi tak amik apa2 produk or servis untuk diguna. Jadi nak promot apa? << ini kepercayaan kaka satu masa dulu.

Sekarang kaka dah percaya, kesah berniaga tanpa MODAL nih memang wujud sebenarnya.

Dalam masa 2minggu saja kaka berjaya “key in” 10unit cuckoo. Wowww rasa macam tak percaya saja. Dahla takyah uruskan pape. Duk umah je lak tuh sambil ambil hantar anak, pun boleh dapat banyak tu.

Nak tahu tak dapat berapa komisyen kalau kita boleh buat sales 10unit?
Tengok saja jadual ni..tuh ada angka yang nyata. Kalau nak tahu details kaka boleh explain satu datu cara mudah nak dapat banyak tu.


Terima kasih pada pengalaman lepas banyak membantu. Nak cakap senang pun tak jugak. Nak cakap susah, buat bisnes sebelum nih berganda lagi susah. 

Jadi pada mereka yang stuck taktau cari jalan mana, tengah cari jalan untuk cari extra income, yang sangkut dengan hutang piutang, yang ade kekangan masa dan transport, yang betul betul nak berubah..kat sini platformnya. 

Korang boleh generate GENUINE PASSIVE INCOME tanpa sesen pun modal. 

Tapi perlukan modal termahal yang korang ada iaitu USAHA.

The best way to multiply your happiness is to share it with others!

Love lots,

No comments:

Post a Comment