Follow Us @seri.mahani

May 14, 2019

How do i start?


Macamana kaka bermula?

Kaka bermula sebagai customer dulu. Amik dua produk yang kaka memang aim lama dah tapi tak tergerak hati nak pakai lagi. Bila dengar peluang bisnes nih then just bayar rental rm223 saja tanpa hidden kos yang lain terus amik 2 barang ni. Untuk keperluan rumah dan of course nak kenal dengan produk sebelum menjual.


Alhamdulillah dengan asbab beli 2 barang untuk kegunaan anak2 dan family, dalam sebulan dapat siapkan bonus pertama RM4,000.

Siapa nak bagi kita RM4,000 camtuh jek kan?

Task di Cuckoo ni mudah sahaja;

Jual 1 combo dapat komisyen RM223
Jual 2 combo dapat komisyen RM446
Jual 3 combo dapat komisyen RM1,369
Kalau jual 5 combo terus dapat RM4,000!!

Banyak tuh komisyen RM4,000, cuma dapatkan 5 combo customers je!! 😱

Kerja betul2 seminggu je!! Pun boleh siap InsyaAllah. Kaka buat 2minggu untuk siapkan. Alhamdulillah dah dapat pun.

Buat sikit dapat sikit lah.. Buat extra dapat super duper extra. Bonus bergantung kepada kerajinan kita.

Mudah ke payah jual cuckoo ni?
Tak mudah tapi tak susah juga. Kalau produk ribu2 ni, tak semua org mampu beli cash. Tapi dengan sistem yang cuckoo perkenalankan Alhamdulillah jadi mudah.

Kita as agent cuma perlu close rental sahaja. Which costs antara RM75 hingga RM160 sebulan. Memang mampu milik! Customers boleh pilih produk apa dan berapa bayaran rental yang diorang mampu. 

Kita as agents tak perlu dahulukan modal untuk customers. Semuanya hq tanggung. Kita collect orders sahaja dan submit secara online saja dan cuckoo akan settlekan semuanya.

MUDAH BUKAN? 
Sambil golek golek pun boleh.

InsyaAllah bulan ni tengah usahakan untuk siap bonus RM9,000 pula. Doakan kaka ok. Siapa yang nak dapat bonus raya RM4,000 sehari sblm raya ni? Meh kaka cite. Simple biz jeee!! Tak sampai 10min pun korang leh teruja.

Tak mustahil dalam setahun kita boleh manage semula financial kita. Buat extra income dgn cuckoo untuk selesaikan hutang dan komitmen. Dan dapat konsisten 5 angka bonus dalam sebulan. Aktif dan pasif juga.

No comments:

Post a Comment