Follow Us @seri.mahani

May 18, 2019

Hanya jadi dropship berpeluang dapat income lebih dari RM4,000Jom Jana Pendapatan RM 1,000-RM10,000 sebulan Bersama Keusahawan Agent Tanpa Modal Melalui Platform Usahawan CUCKOO

Daftarkan Nama Anda sebagai Agent Konsultansi secara PERCUMA!

Anda TIDAK PERLU keluarkan duit walaupun satu sen pun. 

Tidak perlu bayar untuk bermula,tidak perlu bayar apa-apa Yuran Pendaftaran.

Anda boleh terus menjual.

Ya, anda tak percaya?
Anda hanya perlu daftar nama anda harini secara PERCUMA sahaja

Agent dibenarkan memilih mana-mana produk yang dikeluarkan oleh Syarikat untuk dipasarkan mengikut keselesaan anda. 

Anda nak jual semua pun boleh. Nanti kami akan berikan anda tunjuk ajar.

Modul asas dan teknik untuk menjual secara Online dan Offline disediakan secara ebook dan latihan teori dan praktikal di Agensi jualan dan HQ Syarikat.

Cuckoo Kini Menyediakan Peluang Berniaga Berisiko yang Sangat Rendah untuk Sesiapa Sahaja Yang Ingin Memulakan Perniagaan Sendiri.

Kami serius mencari 50 Orang CALON PENGURUS JUALAN yang berminat untuk menyertai Pasukan Jualan kami dan menjawat Posisi Pengurus Jualan pada Tahun 2019 ini.

Terkini, Untuk Mei 2019 pada setiap bulan CUCKOO berjaya menjual lebih dari 30,000 unit Produk Kelengkapan Keperluan Rumah di Seluruh MALAYSIA.

Lebih dari 87,000 Orang Ejen yang berdaftar di seluruh Malaysia dibawah hampir 500 orang Pengurus Jualan.

Anda akan diberikan Latihan Intensif mengenai ilmu pemasaran agent tanpa modal dan keusahawan melalui Media Sosial dan Internet oleh LEADER di dalam pasukan jualan. 24/7 support group!! Well trained.

Dengan Support Sistem yang Lengkap dan Bukti Kejayaan yang NYATA, kami menjemput Anda untuk Menyertai Kami di dalam lapangan Penjurujualan dan Pemasaran Produk berasaskan ‘RENTAL BUSINESS MODEL’ di MALAYSIA ini.

Sekiranya Anda Sanggup Meluangkan Masa, Usaha Dan Kerja Keras, Cuckoo Boleh Membawa Anda Kepada Peluang Kebebasan Kewangan, Fleksibiliti Untuk Menentukan Haluan Anda Sendiri.

Anda Tentukan!

No comments:

Post a Comment