Follow Us @seri.mahani

Nov 14, 2018

Beli PB percuma iron philips!!

Fuhhhh sejak sejak SHOM buat collaboration dengan top 3 brand untuk home appliance nih jadi tak menang tangan lak amik order. 



Tuh nampak tuh sampai Jan 2019 tapiiii ada a few stock dah sold out dah kena borong!

Jadi mak nak buat promo besar besaran nih khas untuk yang dah lama duk intai intai kan iron PHILIPS GC7808/40 nih kan. Sekarang mak nak bagi FREE sajok!



Dahla compact, takyah laras suhu. Memang pojaan mak mak sekalian alam ni haa.

So apa tunggu lagi, dapatkan sekarang PERCUMA sahaja dengan setiap pembelian sepasang korset favorite Fazura!!



Serius stok memang LIMITED sangat. So cepat cepat booking okay.

Click je link nih ok.

post signature

No comments:

Post a Comment