Follow Us @seri.mahani

May 31, 2018

Buang 10kg mudah dengan set kombo kurus

Selepas berjaya menurunkan lebih 50kg, CDM Hajjah Siti Rohana berkongsi kisah lose weight journey sepanjang bulan Ramadhan.


Dah lama tak jumpa Kak Ana. Masa last jumpa tuh beratnya mencecah 102kg. Tapi tengoklah sekarang. Serius bezaaaaaa sangat. Kak Ana nih sangatlah bersungguh orangnya. Bukan hanya dalam bisnes tali apa saja yang diusahakan akan dilakukan sampai jadi untuk beri inspirasi pada yang lain terutama pada semua yang mempunyai hasrat yang sama.

Orang perempuan dan nak kurus mana boleh pisah. Kalau tak masakan azam setiap tahun yang di renew adalah sama saja. Pffttt.

Make a long story short, semasa Iftar G8unity yang lepas Kak Ana dengan berbesar hatinya berkongsi tips mudah bagaimana beliau menurunkan 10kg di bulan puasa. Bulan puasa antara masa paling sesuai untuk menurunkan berat katanya. Sebab kita akan berlapar seharian, jadinya proses lebih mudah.

Meh kita tengok apa yang kak ana amalkan sepanjang bulan puasa untuk turunkan berat sebanyak itu.



4 produk SHOM yang kak ana amalkan;

1. Shake me - soy protein yang membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.

2. Min kaffe - untuk bekalkan tenaga dan nutrien supaya badan kekal cergas dan bertenaga

* kedua dua produk nih mengandungi Garam Buluh yang sangat bagus untuk kesihatan badan. Membantu menyahkan toksid serta meneutralkan asid dalam perut.

3. N’licious - membantu proses penghadaman supaya berjalan lancar.

4. Yang terakhir, untuk memastikan proses penurunan berat lebih efisyen dan efektif kak ana sarung Premium Beautiful. Selain bertindak sebagai ‘pengikat perut’ ia juga membantu mengelak daripada kulit kendur dan menggeleber apabila berat susut.



Inilah gambar Kak Ana yang dulu. Takde yang mustahil katanya asalkan ada kemahuan. Paling penting kena KONSISTEN dan jangan cepat give up.

Jadi hari terakhir PROMO SET KOMBO KURUS ni mak tawarkan dengan harga hanya RM359 termasuk pos.

Set terdiri daripada;
2kotak Min Kaffe
1kotak N’licious 1kotak Shake Me



Ada berbaki 15hari lagi nih sebelum raya. Sempatttt korang nyahkan 5-6kg dari badan sebelum raya. 

Cepat dapatkan sekarang ok.

post signature