Follow Us @seri.mahani

Apr 17, 2018

Promosi Tukar dan Beli Premium Beautiful




1st time dalam sejarah sempena projek 'Raya Bergaya' ni, mak nak open special promo untuk peminat tegar Premium Beautiful mahupun yang dah lama mengidam nak pakai tapi tak kesampaian.

Istimewa untuk korang yang mempunyai satu set;
• Premium Beautiful lama
• Dah lusuh ataupun lama bersimpan
• Dah longgar sebab badan makin kecik
• Dah ketat sebab lama tak pakai
• Ada korset jenama lain yang ada value tapi teringin nak pakai Set Premium Beautiful BARU Raya ni

Korang boleh TRADE IN Premium Beautiful lama korang kepada Set Premium Beautiful yang baru. Siap dapat packaging baru dengan bau kedai lagi. Best ohoiiii

Apa yang perlu korang buat?

Cari balik set Premium Beautiful dan contact mak untuk explain lebih details tentang program Trade In PB lama kepada PB baru ni.

Kalau set tak lengkap macam mana?

Jangan risau, just contact saja mak akan bantu korang dapatkan promo ini

Apa-apa just  roger mak untuk arrange kan Set Baru untuk korang. Cepat tau sebab dekat-dekat nak puasa n raya ni set memang laju je keluar.

Limited SLOTS only. First come first serve!

post signature