Follow Us @seri.mahani

Apr 24, 2018

Infinence x Rizman Ruzaini Plain Hijab Series

6:40 PM 0 Comments
[Alessia Series] She who wears Alessia is a perfect reflection of beauty in simplicity. Capturing the essence of pastel hues while accentuating the mood with a statement piece of RizmanRuzaini signature brooch, which is the essential definition of casual but never out of trend.  























post signature

FELORA Rizman Ruzaini hijab series

5:00 PM 0 Comments
[Felora Series] She who dons in Felora radiates a vibrant yet contemporary style that can be spotted from afar. With the quintessential blend of pastel hues, these delicate pieces complement every modern woman's wardrobe, making it an essential shawl for all.
















post signature

Apr 17, 2018

Promosi Tukar dan Beli Premium Beautiful

11:58 PM 0 Comments



1st time dalam sejarah sempena projek 'Raya Bergaya' ni, mak nak open special promo untuk peminat tegar Premium Beautiful mahupun yang dah lama mengidam nak pakai tapi tak kesampaian.

Istimewa untuk korang yang mempunyai satu set;
• Premium Beautiful lama
• Dah lusuh ataupun lama bersimpan
• Dah longgar sebab badan makin kecik
• Dah ketat sebab lama tak pakai
• Ada korset jenama lain yang ada value tapi teringin nak pakai Set Premium Beautiful BARU Raya ni

Korang boleh TRADE IN Premium Beautiful lama korang kepada Set Premium Beautiful yang baru. Siap dapat packaging baru dengan bau kedai lagi. Best ohoiiii

Apa yang perlu korang buat?

Cari balik set Premium Beautiful dan contact mak untuk explain lebih details tentang program Trade In PB lama kepada PB baru ni.

Kalau set tak lengkap macam mana?

Jangan risau, just contact saja mak akan bantu korang dapatkan promo ini

Apa-apa just  roger mak untuk arrange kan Set Baru untuk korang. Cepat tau sebab dekat-dekat nak puasa n raya ni set memang laju je keluar.

Limited SLOTS only. First come first serve!

post signature

Apr 14, 2018

Infinence X gaya koleksi raya 2018

9:14 AM 0 Comments
Untuk tatapan korang semua. Mari kita rambang mata nak pilih mana satu. Ada 9 pilihan design dengan 3 warna warna pastel yang sangat cantik. Koleksi kalini sangat cantik dan sesuai digayakan bukan sahaja di pagi raya tapi majlis rumah terbuka dan juga jamuan makan malam. Kesemua rekaan Rizman Ruzaini ni boleh dimiliki dari agent Sahajidah HaiO yang sah sahaja.

Jadi apa tunggu lagi PRE ORDER NOW!!

post signature