Follow Us @seri.mahani

Jan 30, 2018

G8UNITY officially launch

Satu comeback yang sangat ditunggu tunggu.Alhamdulillah pada 24 Disember lepas komuniti G8UNITY dengan rasminya dilancarkan.


Penubuhan G8unity adalah penggabungan semula 8 Leader dibawah naungan CDM Hanis Haizi.  Terdiri daripada beberapa orang CDM lain termasuk CDM Mursyida Mohsin dan CDM Azizul Razman.

Penggabungan semula ini tidak lain bertujuan untuk membantu usahawan g8preneurs dengan menjadi one-stop platform berniaga yang terkini, easy access, motivasi, bimbingan, rujukan, info dan bermacam lagi. 

Kesemua CDM yang bergabung semula ini berpengalaman lebih 6tahun dalam menguruskan kumpulan masing-masing dengan sale mencecah sejuta. Pengalaman pengalaman inilah yang dikongsi untuk kebaikan dan penambahbaikan bersama.
MISI G8UNITY ini adalah untuk melahirkan 50 CDM yang mempunyai kredibiliti dengan minimum 1,000,000 sale sebulan.Dengan penubuhan G8UNITY ini juga, visi utama adalah untuk "Menyatukan Glampreneurs dibawah satu komuniti untuk memperkasakan antara satu sama lain" tercapai.


G8UNITY Core Value:
  1. People (Usahawan G8)
  2. Leadership (Berkepimpinan)
  3. Passionate (Bersemangat)
  4. Competetive (Berdayasaing)
  5. Result Oriented (Mengutamakan hasil)
  6. Bold (Keberanian)
  7. Fast (Pantas bertindak)
  8. Fun (menyeronokkan)Jadilah sebahagian daripada G8UNITY harini dan mari bersama sama kami membina INCOME PENCEN (auto-pilot income) RM50,000 sebulan. 

post signature

No comments:

Post a Comment