Follow Us @seri.mahani

Jan 31, 2018

Europe Tour For FREE


3 negara Europe terus company tawarkan kepada usahawan cemerlang yang berjaya membuat 300,000 sales dalam tempoh 5bulan!

Peluang macam ni bukan selalu datang. Rugi kalau mak siakan. 
SWITZERLAND, PARIS & GERMANY
Rasa macam huwaaaaaaa nak sangat sangat pergi dan experience sendiri. Selepas Italy, kalau boleh semua negara Europe mak nak jelajah. Kalau dapat jelajah dengan PERCUMA kan lagi syiok!!


Ok jom ikut mak kemana company akan bawak nanti semasa AMAZING EUROPE TOUR nih. 




Di Switzerland, antara tempat tempat menarik yang bakal kita kunjungi adalah;

1. Mount Titlis
2. Chapel Bridge
3. Lucerne Lake
4. Bucherer
5. Rhinefalls

So far camne. Best ke tidokkk?

Tak cukup best eh. Kita sambung ke Paris pulak. Kota Cinta uolls. Sapelah yang tanak pergi. Huhu





Jadi kat Pareee nih kita akan melawat;

1. Eiffel Tower
2. Arc De Triomphe
3. Champs Elyess
4. River Seine Cruises
5. Galeries Lafayette
6. Palace of Versailles

Selepas dua negara nih, company membuat kejutan dengan menambah lagi satu negara iaitu Germany.





Kat Germany lak kita akan pergi ke hutan tercantik di dunia gituhhh iaitu Black Forest. Kemudian pergi ke Titisee Town dan jugak La Valle Village.

Mak scroll tengok gambar pun dah excited tau. Jadi kalu korang nak experience sendiri ataupun suka melancong, inilah masanya grab peluang. Ramai yang mak kenal mula berniaga sebab dia memang suka melancong. Asbab melancong FREE ni jugaklah dia dapat pergi melancong ke tempat lain sama.

Korang excited tak nih??
post signature