Follow Us @seri.mahani

Jan 31, 2018

AUTOPILOT INCOME

Apa auto pilot income nih?
Nak senang faham, income pencen. Takyah buat kerja tapi dapat duit masuk.

Masa kita kerja kita kena mencarum kt EPF kan, so by umur 55tahun baru boleh keluarkan duit tuh. Kalau sistem pencen pulak, kita akan dapat separuh dari gaji yang terakhir. Tapi tak taulah by 55 nanti ada lagi tak pencen nih. Jangan drag sampai umur 60 dah la, sian lah hai duit tuh nanti tak sempat guna pulak.

Sama juga dengan bisnes yang mak buat nih. Tapi yang bestnya takde tempoh matang sampai 55 ke hape, just buat n cukup syarat dah boleh dapat dah.

CDM Hanis Haizi dah buktikan, yang usaha keras selama 5tahun terbayar bila terpaksa terima income dari HaiO walaupun pada masa tu dia dah tak berapa aktif. Bukan sikit amaunt yang diterima. Average income yang dia dapat adalah RM50,000 setiap bulan.

Best kan. Dahla boleh dapat anytime takde limit umur. Jadi penubuhan G8UNITY antara lainnya sebab CDM Hanis Haizi nak bantu lebih ramai lagi usahawan untuk dapat apa yang dia dah dapat.

Jom mulakan sekarang. Kita usahakan sama sama supaya 5tahun akan datang kita boleh merasa yang sama.
post signature