Follow Us @seri.mahani

Jan 31, 2018

AUTOPILOT INCOME

10:30 PM 0 Comments
Apa auto pilot income nih?
Nak senang faham, income pencen. Takyah buat kerja tapi dapat duit masuk.

Masa kita kerja kita kena mencarum kt EPF kan, so by umur 55tahun baru boleh keluarkan duit tuh. Kalau sistem pencen pulak, kita akan dapat separuh dari gaji yang terakhir. Tapi tak taulah by 55 nanti ada lagi tak pencen nih. Jangan drag sampai umur 60 dah la, sian lah hai duit tuh nanti tak sempat guna pulak.

Sama juga dengan bisnes yang mak buat nih. Tapi yang bestnya takde tempoh matang sampai 55 ke hape, just buat n cukup syarat dah boleh dapat dah.

CDM Hanis Haizi dah buktikan, yang usaha keras selama 5tahun terbayar bila terpaksa terima income dari HaiO walaupun pada masa tu dia dah tak berapa aktif. Bukan sikit amaunt yang diterima. Average income yang dia dapat adalah RM50,000 setiap bulan.

Best kan. Dahla boleh dapat anytime takde limit umur. Jadi penubuhan G8UNITY antara lainnya sebab CDM Hanis Haizi nak bantu lebih ramai lagi usahawan untuk dapat apa yang dia dah dapat.

Jom mulakan sekarang. Kita usahakan sama sama supaya 5tahun akan datang kita boleh merasa yang sama.
post signature

Europe Tour For FREE

7:05 AM 0 Comments

3 negara Europe terus company tawarkan kepada usahawan cemerlang yang berjaya membuat 300,000 sales dalam tempoh 5bulan!

Peluang macam ni bukan selalu datang. Rugi kalau mak siakan. 
SWITZERLAND, PARIS & GERMANY
Rasa macam huwaaaaaaa nak sangat sangat pergi dan experience sendiri. Selepas Italy, kalau boleh semua negara Europe mak nak jelajah. Kalau dapat jelajah dengan PERCUMA kan lagi syiok!!


Ok jom ikut mak kemana company akan bawak nanti semasa AMAZING EUROPE TOUR nih. 




Di Switzerland, antara tempat tempat menarik yang bakal kita kunjungi adalah;

1. Mount Titlis
2. Chapel Bridge
3. Lucerne Lake
4. Bucherer
5. Rhinefalls

So far camne. Best ke tidokkk?

Tak cukup best eh. Kita sambung ke Paris pulak. Kota Cinta uolls. Sapelah yang tanak pergi. Huhu





Jadi kat Pareee nih kita akan melawat;

1. Eiffel Tower
2. Arc De Triomphe
3. Champs Elyess
4. River Seine Cruises
5. Galeries Lafayette
6. Palace of Versailles

Selepas dua negara nih, company membuat kejutan dengan menambah lagi satu negara iaitu Germany.





Kat Germany lak kita akan pergi ke hutan tercantik di dunia gituhhh iaitu Black Forest. Kemudian pergi ke Titisee Town dan jugak La Valle Village.

Mak scroll tengok gambar pun dah excited tau. Jadi kalu korang nak experience sendiri ataupun suka melancong, inilah masanya grab peluang. Ramai yang mak kenal mula berniaga sebab dia memang suka melancong. Asbab melancong FREE ni jugaklah dia dapat pergi melancong ke tempat lain sama.

Korang excited tak nih??
post signature

Jan 30, 2018

G8UNITY officially launch

11:45 PM 0 Comments
Satu comeback yang sangat ditunggu tunggu.Alhamdulillah pada 24 Disember lepas komuniti G8UNITY dengan rasminya dilancarkan.


Penubuhan G8unity adalah penggabungan semula 8 Leader dibawah naungan CDM Hanis Haizi.  Terdiri daripada beberapa orang CDM lain termasuk CDM Mursyida Mohsin dan CDM Azizul Razman.





Penggabungan semula ini tidak lain bertujuan untuk membantu usahawan g8preneurs dengan menjadi one-stop platform berniaga yang terkini, easy access, motivasi, bimbingan, rujukan, info dan bermacam lagi. 

Kesemua CDM yang bergabung semula ini berpengalaman lebih 6tahun dalam menguruskan kumpulan masing-masing dengan sale mencecah sejuta. Pengalaman pengalaman inilah yang dikongsi untuk kebaikan dan penambahbaikan bersama.
MISI G8UNITY ini adalah untuk melahirkan 50 CDM yang mempunyai kredibiliti dengan minimum 1,000,000 sale sebulan.



Dengan penubuhan G8UNITY ini juga, visi utama adalah untuk "Menyatukan Glampreneurs dibawah satu komuniti untuk memperkasakan antara satu sama lain" tercapai.


G8UNITY Core Value:
  1. People (Usahawan G8)
  2. Leadership (Berkepimpinan)
  3. Passionate (Bersemangat)
  4. Competetive (Berdayasaing)
  5. Result Oriented (Mengutamakan hasil)
  6. Bold (Keberanian)
  7. Fast (Pantas bertindak)
  8. Fun (menyeronokkan)



Jadilah sebahagian daripada G8UNITY harini dan mari bersama sama kami membina INCOME PENCEN (auto-pilot income) RM50,000 sebulan. 

post signature