Follow Us @seri.mahani

Oct 4, 2017

Sarung jek terus sakit pinggang hilang.

Kisahnya seorang customer nih beli Premium Beautiful sebab ada masalah sakit pinggang. Sakit pinggang nih kalau datang menyerang memang saaaaaaakit sangat nak buat apapn tak boleh.

Alhamdulillah selepas DUA MINGGU pakai PB nih, cam ajaib lak sakit pinggang pn hilang..paling syiok pinggang yang sakit itu dh ade shape lak. Lagi laaa best. Sakit hilang santek pn dapat!

Meh baca apa dia cakap;

"PB ni best. Anis dah tak sakit pinggang dah. Alhamdulillah dgn izinnya. Kalau tak dulu, masa tidur, nak beralih badan pun susah. Terbaik lah. Sebelum ni walaupon anis pergi ngurut ok, tapi sekarang lepas mengurut adoila, sampai ada masa mmg husband yang tarikkan utk anis alih badan. Shaping mmg A la. Even ada masa anis xpakai full set, postur duduk pun dah terbiasa jadi straight."

Kalau ada masalah macam cik Anis nih cepat2 roger mak ye. Pastikan korang beli dengan agent yang sah dan terlatih. Nak try fitting dulu pn boleh.

www.wasap.my/60163223094