Follow Us @seri.mahani

Oct 4, 2017

Descendants of the sun.



Mak nih bukan specific sangat suka mana2 drama nih. Asalkan ok boleh layan, mak layankan saja. Jadi untuk orang yang macam mak nih, kalau cite tuh best dr episod satu lagi dah mak layan. 

Haaa camtuh jugaklah dengan cite ni. Lama dah mak tak layan cite korea sebenarnya. At first tengok cite nih sbb company tgh bukak pakej FREE trip ke korea tapi nape banyak scene2 dlm cite nih ada dlm video. Haaa korang boleh tgk kt bawah ni..jd mak curious la nak tahu.



Hmmmm bila tengok je episod satu mmg layan la sampai habis. Memang worth watching.  Korang carikla kat mana2 website ramai jek sharw cite2 korea nih. Mak hrtu tgk kt 
DramaFever

Ok kenapa DOTs eh??

Salah satu sebabnya by next year, masa trip ke Korea kitorang akan pergi melawat camp site yang diorang jalankan penggambaran tuh. Kan dlm cite tuh ada Urk Camp tuh. 



Selepas sambutan yang menggalakkan, tempat tuh kemudiannya dijadikan salah satu tarikan pelancong. Jadi kepada peminat2 drama nih boleh la pergi kesana utk tgk lokasi tuh n amik feel ala military base camp.

Sebenarnya Urk Camp tuh adalah bekas lombong Tae Baek. Skrg dah jadi historical park gitew. Kalau musim salji kawasan nih cantek gile ok!





Eh tak sabar lak rasanya nak sampai. Hebat gile penangan cite nih sampaikan hero ngan heroin pn nak kahwin dah hujung bulan nih. Yang tak pernah tengok cite nih, korang pergila tengok. Wpon memula tgk askar muka peloles kan..ahahah tapi overall ok sangat. Kejambuan muka tak mengganggu langsung jalan cerita. Ekekeke

Btw...happy newly married song song couple !! Hope to see u next year 💋