Follow Us @seri.mahani

Oct 3, 2017

Bra Magik!

Nih cite untuk org pompuan ye. Cari baju dalam yang sesuai nih kan mmg kadang bawak masalah. Yang sedap dipakai tuh semestinya harganya pn mahallah sikit. 

Pastuh takkan ada selai jek. Confirm nak berhelai2. Dahla mahal kadang tak sampai setahun pakai dah kembang la, koyak la..

Nih mak nak cite kisah bra magik. Magik sebabnya :-

1. Fabrik yang lembut, tidak panas dan tahan lasak, tali bra berdiameter lebar - menampung aset dengan kukuh tanpa menyakiti bahu.

2. Cup yang berbentuk piramid yang menghalang puting payudara daripada tertekan ke dalam - mengelakkan kanser yang banyak berpunca daripada belakang puting payudara

3. Mempunyai teknologi Far Infrared Rays (FIR) yang menggalakkan pengeluaran susu dengan cara melancarkan pengaliran darah

So kalu korang ada masalah bengkak susu ke apake kann...boleh say goodbye dh! Haa magik kannn?

"BENGKAK SUSU TIADA LAGI, SUSU LEBIH MERIAH. Haa korang taknak ke susu meriah?"

Mesti lah nak! Kalu yang breastfeed anak confirm nak punya. Dah takyah amik supplement ke hape..

Selain tuh, 

"Bra Magik ni ada Lifetime warranty, FREE Repair, FREE after sales service. Lepas tu Bra ni menampung miss B kita supaya TAK SAGGY atau 'jatuh' selepas pam susu atau selepas bayi menyusu!"

Nih apa kata customer tau pasal bra magik;

"Alhamdulillah sampai sekarang dah masuk anak kedua, almost 2 tahun saya masih pakai saiz Bra yang sama dan tak saggy langsung!"

"Memang membantu sangat Bra Magik ni tau. Impian wanita memang tak mahu miss B kita 'jatuh'."

So kalau korang ada masalah2 nih kan;

BENGKAK SUSU? 
Nak SUSU MERIAH? 
Tak mahu BREAST JATUH? 
Boleh roger mak cepat cepat ok. Click je link nih pn boleh seri.PINpreneur.com. 

Warna yang available HITAM jek tau. Senang satu kaler jek. 

Range harga ikut size miss B. Dalam RM400 ke RM500.Mahal juga kan? Tapi mak pakai 3tahun dah, tak koyak, tali pun tak londeh.. Berbaloi2! 

Bayangkanlah kalu bra biasa, bukan setakat 3tahun, 3bulan pun dah londeh talinya! 

Katakan lah ya setiap 3bulan kita beli bra. 
Bra biasa harga RM50 x 12 kali beli dalam masa 3tahun = RM600! Ini baru bra biasa harga RM50. Kalau harga RM100? Kira lah sendiri 😭😭😭

Mak dah buat pilihan bijak dengan membeli BRA MAGIK ni! Korang bila lagi??😋