Follow Us @seri.mahani

Sep 30, 2017

Senggugut dan gastrik hilang dengan PB.

Testimoni dari Nisa Khairuni.

Nisa nk share testimoni diri sendiri..tuh gambar sblm dan selepas berPB 😁

Niat asal nk pakai PB ni bukn utk slim tp lebih kpd utk ikhtiar masalah senggugut dan gastrik.

Nisa ni mmg jenis senggugut yg sgt teruk, kadang2 bila time keje memang terpaksa ambil leave takpn mc.

Memang takleh buat apa..sakit tu xleh nk ckp mcmana.

Satu lg masalah Nisa ni selalu kena gastrik..yg ni pon dasyat jgk. Bila kena serang ngan dia tuh mmg mkn jarum lah jwpnnya bagi ok. Kalu setakat telan ubat biasa tak lut dah..sampaikan pergi klinik doktor boleh kenal dah muka nisa ni.

"Ni lh patient aku yg selalu kena inject"..hehe.

Sekarang Alhamdulillah, bila period dpt pergi kerja dgn ok n gastrik pon takde serang2 dh tp still kena jaga mkn...dan of course dengan asbab PB dpt bantu Nisa untuk lenyapkan rasa sakit yang sering menggangu. 

Thanks Nisa for sharing this.