Follow Us @seri.mahani

Sep 26, 2017

Dulu ulat bulu, sekarang rama rama

Kalau 10 bulan lalu diri sendiri tak nekad untuk berubah memang sampai bila2 pun takkan berubah. 

Tak salah sebab kita berubah ke arah lebih baik, nak memajukan diri & tak nak dipandang lemah. Tujuan hidup ialah untuk menambah nilai yg berguna dan bermanfaat untuk diri dan orang sekeliling kita. 

Sebenarnya Kagum dengan perubahan diri leen sekarang. Gambar sebelum tu raya tahun 2014 amina baru setahun. Gambar selepas tu raya haji tahun ni.

Masa 2014 badan leen bongkok, gelebeh dan ada masalah dalaman. Muka pun tak bermaya. malu nak tunjuk sebenarnya. 

Namun nak kongsi dgn anda selepas pakai Premium Beautiful betul2 dah mengubah badan malah hidup leen.

Thank you #PremiumBeautiful kerana mengembalikan keyakinan dan kebahagiaan ku.

Alhamdulillah 💐

Testimoni : Azleen Abdul