Follow Us @seri.mahani

Jun 10, 2016

Ikhtiar hamil.


Bayangkan betapa ramai orang di sekeliling kita yang diuji Allah dengan kepayahan untuk mendapatkan zuriat. Malah ramai juga yang mengalami masalah untuk hamil kali kedua/berikutnya selepas keguguran, akibat hormon yang tak stabil, haid yang tak teratur, masalah keputihan dan bermacam lagi masalah lain yang menggangu proses kehamilan.

Disini mak hanya kongsikan salah satu ikhtiar untuk membantu anda untuk hamil berdasarkan dari pengetahuan dan pengalaman2 pengguna yang telah mencuba.

Alhamdulillah sesungguhnya rezeki tuh hanya Allah yang tentukan tetapi sebagai hambanya kita tak boleh untuk berputus asa untuk berusaha.

Salah satu cara paling mudah dan antara yang berkesan membantu anda untuk hamil dan hamil semula adalah dengan memakai corset PREMIUM BEAUTIFUL.


Bagaimana Premium Beautiful (PB) membantu anda untuk hamil?

1. PB mampu membantu si pemakai MELETAKKAN kedudukan dan MENAIKKAN rahim ke posisi sepatutnya dengan rekaan dan jahitannya yang unggul pda bahagian girdle. Jadi bila si pemakai menyarungkan PB, rahim akan berada pada kedudukan yang betul dan bersedia untuk proses kehamilan.

2. Terdapat Far Infra Red (FIR) di dalam setiap bebenang Premium Beautiful. FIR pada PB berfungsi untuk memecahkan molekul-molekul air di dlm badan menjadi lebih kecil dan mudah diserap. Molekul air yg lebih kecil membantu melancarkan perjalanan darah dalam sistem tubuh badan manusia. Bila tubuh badan sihat dan darah berjalan lancar, secara tidak langsung sistem HORMON dalam badan juga akan stabil.

3. Faktor berat badan juga menggangu proses kehamilan. Dengan pemakaian  PB yg berterusan membantu pemakai untuk MENGAWAL berat badan. InsyAllah bila berat badan dapt dikawal proses kehamilan lebih mudah.


Di bawah ni mak kongsikan antara POSITIVE FEEDBACK terkini yang berikhtiar menggunakan PB untuk hamil. Semoga post ini dapat membantu anda yang sedang mencari-cari alternatif untuk berikhtiar hamil.

Sebarang pertanyaan dan konsultansi boleh terus menghubungi mak di nombor telefon yang tertera di bawah. InsyAllah segala kemusykilan anda akan dibantu sehabis baik.

Pastikan anda menghubungi agen yang sah untuk mendapatkan korset ini.

Korset ini didatangkan dengan servis PERCUMA sepanjang hayat!!!

post signature

No comments:

Post a Comment