Follow Us @seri.mahani

Apr 4, 2016

CYST yang menghantui wanita!!


[kisah benar ini mak ambil dari seorang customer yang mak perlu rahsiankan namanya]

Semalam dapat 1 stranger call from my blog reader. Dia bertanyakan PB. Dia bercerita sesuatu perkara yang buat mak rasa nak meletup!



........




"Kawan baik saya kak, dia baru buang cyst dia dalam rahim dia.. cyst dia sebesar kepala budak, perut membuncit mcm 7bulan! mmg takut tgk perut dia! memang kene buang secara pembedahanlah.

Selepas pembedahan dia nak sembuh cepat & nak cari sesuatu yg boleh stopkan pemberanakkan cyst2 tuh. Lagipun doktor dah pesan..mungkin cyst yg lain possible membesar semula ditakuti pembedahan lagi & lagi & lagi yg tak berkesudahan.

Jadi dia telah disarankan untuk guna PB sebagai healing & preventive action, dia terus pakai PB walaupun lps operation."

MasyaAllah!
Nak tahu apa yg berlaku selepas dia mengamalkan pemakaian PB secara konsisten????

Subhanallah!!!

* Luka pembedahan cepat sembuh, kulit2 bercantum rapi cepat dari kebiasaan, mmg 1 keajaiban.
* Kengiluan akibat pembedahan cepat hilang.
* Tiada sebarang pembesaran cyst berlaku.
* Cyst yg kecil2 completely mengecut! yg baru nak menjadi terus lenyap.
* Alhamdulillah sihat sampai sekarang, mmg xpercaya tgk perut sgt kemas.
* Kerisauan ttg cyst dah takde!

Alhamdullillah!!

Ini yg saya dengar dgn telinga sendiri. Seronok sangat jika kita dapat bantu org, add value to other people.

Allah Maha Penyembuh..yg penting ikhtiar!!

post signature