Follow Us @seri.mahani

Mar 18, 2016

Bagaimana menguatkan AURA?


Semalam mak dah kongsikan apa itu aura dan bagaimana nak merawat aura dengan warna. Harini mak kongsikan macamana nak kuatkan aura yang dah kita bentuk tuh supaya menjadi magnet rezeki yang besar!!


Bagaimana cara utk kuatkan AURA tubuh kita dan besarkan MAGNET REZEKI?

1) Banyakkan beri salam pada orang or greet/wish pada orang. Orang barat sgt terkenal dgn budaya ini. Kalau keluar dr kedai dia mesti sebut "thank you, have a nice day". Rasa seronok je dgr. Mulut sentiasa ckp "tahniah" "well done" "proud of you" "thank you" dan paling penting doa kan orang selalu. Mulut kita kluarkan gelombang yg baik mmbentuk badan kita penuh dgn gelombang yg baik. Yang dah buat akan rasa lain dlm dirinya.


2) Kurang cerita aib/buruk or psl kejahatan orang. Perkara ini mmg effect pd aura badan. Ibarat pokok disembur racun. Sbb tu kita jual apa pun orang tak nak beli. Sifu kata "dalam byk sampah, orang boleh hidu bau busuk"


3) Suka kongsi perkara baik. Dapat je info yang baik suka SHARE kepada orang sekeliling. Bila Aura Kuat, susah nk jumpe penolakan. Jumpa je closing. Kekadang dpt rezeki terpijak. Entah siapa sms/whatsapp kita nk beli barang.  Best kan cmtu?


Mesti ramai yang cari TIPS nih kan tu sebab boleh baca sampai habis..😍😍 apakata kita terus apply jek semua tips nih..tak susah pn kan???


Mak doakan agar anda kaya dan berjaya..semoga bermanfaat!💋

post signature