Follow Us @seri.mahani

Feb 7, 2016

BEIJING, saya pasti sampai!!!!

Musim cuti nih...semua pn duk berpusu balik kampung dan amik peluang untuk holiday sakan..cuti panjang kan, biasalah tu masa mak keje dl pn camtuh gak. Pantang ada cuti lebih sikit, memang berjalan jek kerjanya. Tapi bila dah tak kerja nih, mood nak holiday tuh dah tak sama cam biasa. Bukan apa, kita kasi cannnnnn pada orang yang kerja ye dokkk???hikkkss :)...kita tak kerja nak cuti bila-bila pun boleh.

Tapi kannnn mak jumpa ramai gak orang yang tak suka pergi bercuti...dia cakap malas nak packing semua dan leceh..hahah orang kan ada macam-macam pe'el..mak lak okey jek..dapat bercuti lagi-lagi kalau FREE memang yabedabedo wehhhhhhhhhh!!

Sebenarnya kan lebih kurang lagi 2minggu mak nak pergi jenjalan kt OSAKA tauuuuu...hmmm sangatlah tak sabar..tp nnt mak hupdate ok live dari sana...watch out my space especially kt ig and fb!

Tapiiii tapiiiiii....
mak tulis blog nih bukan nak cakap pasal Osaka...mak nak cerita pasal BEIJING la. its officially announced our next FREE trip will be Beijing..somewhere in July this year. Haihhhh haihhhh osaka tak jejak lagi dah keluar trip baru. 

Kita kasi teaser sikit dululahhhh ye tak?


This will be my second trip to China. Last year mak pergi Shanghai. Apa bestnya bercuti kat Negara China????shopping la wehhhhhhhh...memang merambang biji mata nak hangkut semua barang. Tapi kat Beijing nih bukan setakat shopping tapi sight seeing pun memang cantik cantik belaka pemandangan. 



Actually mak nih bukan jenis yang memilih tempat dan kadang tak amik tahu apa best nya pergi ke sesebuah negara yang SHOM taja.

Sebab apa tau,
1. Company akan bagi satu destinasi yang terbaik untuk semua usahawan berehat dan bercuti.
2. Semua ditaja memang mak ZERO complaint.
3. Percutian yang menarik itu bukan diukur pada destinasi tapi dengan siapa kita pergi...haaa nampak tak, bercuti dengan kami confirm HAPPY!


Apa, camner nak bercuti bersama kami???

Tiada syarat yang ketat untuk anda menyertai kami. Yang penting anda betul-betul serius untuk mencari pendapatan tambahan atau pendapatan utama melalui perniagaan. Hanya serendah RM50.00 sebagai yuran pendaftaran, anda layak bermula sebagai usahawan bersama-sama PIN dan anda berpeluang untuk mendapat tiket ke BEIJING PERCUMA!. Kami sedia berkongsi pengalaman kami dan membimbing anda menjadi usahawan yang hebat.. InsyaAllah


Pada anda di luar sana, yang nak juga merasa pengalaman melancong ke BEIJING secara PERCUMA, atau ingin menjadi seorang usahawan dengan income yang stabil (3, 4, 5 atau 6 angka) setiap bulan, ataupun nak jana income kedua setiap bulan, kami buka peluang untuk sama-sama menyertai 'PIN' dan 'Projek Kunci PIN'. Didalam Projek Kunci PIN ini, anda akan di ajar bagaimana untuk menjadikan perniagaan ini sebagai satu kerjaya yang 'serius' untuk anda.

Objektif utama kami melalui 'Projek Kunci PIN' adalah untuk memastikan setiap usahawan yang kami bantu akan mempunyai pendapatan tetap secara pasif. Tak perlu risau kalau hari ini kita tiada basic pun untuk berniaga kerana semuanya akan disediakan, dari latihan perniagaan (percuma), personal coaching, business tools, group support, dan sebagainya semuanya disediakan..eh banyak lagilah kalau nak diceritakan..nak tahu details boleh je hubungi mak pada nombor kat bawah ni.


post signature