Follow Us @seri.mahani

Nov 26, 2015

Kalaulahhhh dapat EXTRA RM5,000 sebulan!!

Assalamualaikum semua....lama rasanya mak tak menulis dlm nih...haihhhh bulan2 pakej selalunya mak akan jadi extra vaganza busy jadinya!! Tapi kali ni mak ada kisah menarik utk korang baca....baca sampai habis ok!!

Minggu lepas mak berkesempatan berbual dengan seorang Jutawan Networking. Yelah kan kalau kita teringin nak jadi jutawan kena la belajar dengan orang yang dah berjaya jadi jutawan. Mak sempat bertanya kepada beliau tips untuk kita 'survive' dalam keadaan ekonomi, kenaikkan kos sara hidup, GST, pertambahan perbelanjaan dan sebagainya. Ramai sangat rakan-rakan sekeliling kita terkesan dengan kos sara hidup yang amat tinggi hari ini.

Beliau hanya tersenyum dan bertanya kembali pada saya

'jika awak mempunyai pendapatan extra RM5,000 sebulan, boleh tak awak survive dan tampung kos sara hidup anda hari ini?'

Saya jawab, InsyaAllah boleh. Extra RM5k sebulan macam-macam saya boleh buat hari ini. (Tapi sebenarnya dalam hati pny la menjerit keriangan  WOWWEEEEE!!!

Apa beliau buat, beliau terus lakarkan kepada saya satu kaedah untuk dapatkan income RM5,000 sebulan secara berterusan tanpa putus. Dan yang lagi best, income ini akan sentiasa menaik setiap bulan..

Wow! Itu je yang mampu saya cakap bila saya tengok strategi yang beliau lakarkan kepada saya.. dan saya rasa teruja 'gilerrr' untuk berkongsi kepada rakan-rakan sekeliling saya tentang cara untuk bantu mereka dapatkan extra RM5k sebulan..

Berminat tak kalau saya kongsikan juga cara ini kepada anda?

Jangan takut,

** INI BUKAN SCAM ATAU SKIM CEPAT KAYA. APA YANG SAYA INGIN KONGSIKAN ADALAH SATU 'MODEL PERNIAGAAN' YANG MEMERLUKAN ANDA BERNIAGA (MELIBAT KAN URUSAN JUAL BELI PRODUK) DAN KAMI AKAN LATIH ANDA UNTUK BERNIAGA MELALUI ONLINE DAN OFFLINE UNTUK MENDAPAT PENDAPATAN TETAP SETIAP BULAN **

Jika anda rasakan apa yang saya kongsikan kepada anda ini 'mengarut' dan tak akan dapat membantu anda, anda berhak untuk mengabaikan apa yang saya bakal kongsikan.. tiada paksaan, tiada kewajipan untuk anda terima. Saya hanya akan kongsikan sahaja kepada anda..

 Berminat untuk saya kongsikan lagi?
Boleh sms/whatsaap/telegram ke no 016.3223.094

Dan saya akan sambung perkongsian saya..
post signature