Follow Us @seri.mahani

Oct 8, 2015

Permulaan yang sama.

Belum terlewat lagi rasanya nak ucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada semua achievers terutama anak-anak didik MokSeri yang mencapai pangkat pertama dan kedua dalam biz ni. Kita semua sama, bermula dari tangga pertama sebelum naik tangga berikutnya. Langkah beribu tetap bermula dari langkah yang satu.

Sebahagian daripada penerima anugerah dan juga PIN leaders yang bergambar sebelum majlis bermula.


Anugerah SM/SSM ini diadakan sebanyak dua kali setahun bagi meraikan pencapaian setiap usahawan membuat jualan terkumpul sebanyak 20,000 dan 60,000 point value. Ini adalah usaha syarikat (SHOM) dalam memberi galakan dan penghargaan kepada usahawan untuk terus melangkah ke hadapan. Alhamudillah cycle kalini MokSeri berjaya membawa seramai 12orang penerima SM dan SSM. Rasa macam tak percaya pun ada sebab dulu datang sorang-sorang jek..huhuhu InsyAllah pada masa akan datang MokSeri akan pastikan lebih ramai lagi rakan kongsi akan dapat diraikan bersama.


Sekalung TAHNIAH untuk:
SSM Wanishah
SSM Suriyani
SSM Adilaf
SSM Faridah

SM Fairuz
SM Azlindah
SM Zafizah
SM Aila 
SM Zubaidah
SM Adzalia
SM Rosidah
SM Naziah

Missing dilaf and mama here.
SSM Adilaf

SSM Faridah

SSM Suriyani

SSM Wanishah

Tahniahhhhhhh semua. Mak lebiuuuuuu!! lepas ni kita naik pentas diamond sama sama ok.


Not to forget, rasa bangga sangat bila Syida terpilih untuk menjadi salah seorang SPEAKER berkongsi kisah kejayaan di hadapan beribuan orang yang datang dari pelusuk tempat. Taktau nak gambarkan perasaan macam sebak pun ada bila kita sama-sama buat dari bawah, hasilnya pasti ada. YOU REALLY MAKE US PROUD MOMMY!! orang yang tak pernah putus asa untuk naikkan nama dan membawa kumpulan PIN (professional intelligent network)setakut lebih tinggi. Tahniah Syida dan terima kasih atas segalanya.


"Perjalanan ini baru sahaja bermula. Banyak lagi liku dan tangga yang pelu didaki untuk sampai puncak. Takkan pernah ada erti penat sebelum sampai ke hujungnya."



Oklah lama tak mengarang kan hikkkk sebab masa sangatlah mencemburui MokSeri. nanti kita sambung lagiiiii banyak cerita-cerita menarik!!



post signature