Follow Us @seri.mahani

Jul 7, 2015

Calit Calit Cantik!!


Fenomena baru melanda..huhu..percayaaa tak hanya dengan calit calit sikit sahaja terus nampak perubahan yang sangat ketara. Cepat, mudah dan berkesan. Sangat magik gitew!! Myself sendiri dah cuba. If not am not promoting here. Itu syarat PS sendiri. Takkan sekali kali promot sesuatu produk tanpa mencubanya dahulu. Memperkenalkan Cozuma Beauty Series CC Cream!!!


Ok first semua orang nak tahu CC cream tuh apa kan???Samalah kita..PS sendiri pn tak pernah nak amik tahu pun BB ke CC ke UV cream or even foundation sekalipun dalam sejarah hidup ini. But this one is EXCEPTION!!!!serius first time cuba memang totally in love.

CC Cream ni adalah upgrading formula dari BB Cream. CC yang bermaksud Colour Control atau Complexion Care. Masalah cela di muka seperti bintik bintik merah, bekas jerawat serta tona yang tidak sekata mampu dikaburkan dengan penggunaan CC Cream.

Terdapat formula collagen di dalamnya juga sangat membantu dalam memulihkan kulit dari luar, memperbaiki dan kesihatan kulit serta mencerahkan kulit. Ia juga mengandungi sun protection 30++ SPF bagi melindungi kulit akibat terdedah kepada cahaya matahari.

Yang paling PS suka pasal CC cream nih sangatla mudah dipakai, tidak meninggalkan kotoran serta minyak kat tudung..juga wuduk friendly!!!


Jadi, alamilah 10 KEAJAIBAN dan kehebatannya!



.............................

Kat bawah antara pengguna-penggua CC cream tak sampai pn sebulan termasuklah diri sendiri :P!!




PS selepas seminggu menggunakannya!!
Perbezaan yang sangat ketara..instant result!

 
banyakkkkk lagi testimoni yang telah dikongsikan. just search hashttag #CalitCalit Cantik!


.............................

Dalam tempoh 2 minggu sahaja my team dah restock hampir 100kotak CC cream nih!!



...............................

Harga CC Cream nih:

Sekotak  RM110
Promotion beli 3kotak PERCUMA 1kotak!!

.............................

Nak dekat nak raya nih memang ramai sangattttt yang carik!!

You can call me anytime to get a tester..but seriously sgt worth buying!!




post signature