Feb 4, 2015

Tempat Tempat Menarik Di Gold Coast Part 2


Ok sambungan hari berikutnya (hari ke2 di Gold Coast)..ok part 1 boleh baca kat sini..
Hari ke2 ni semua melibatkan air..pepagi lagi selepas breakfast terus bertolak ke Paradise Jet Boating..fuhhhh dah berdoa tanak naik dah...sangatlah bukan extreme orangnya..penakutttt!!


And finally i made it...horeiiiiii...i prefer jet boating compare to 6D yang diorang bawak malam tuh..


Lepas je naik jet boating nih kami terus dibawa ke SeaWorld..so kiranya harini adalah tema air..hiksss.



Dalam SeaWorld nih bukan sahaja boleh melihat hidupan laut tapi tapi ada tapi taman tema juga yang berunsurkan air. Lihat saja mereka-mereka ini,sangatlah berani!!


Bersimpang siur..tengok pn dah gayat apatah lagi nak naik..memang tak la kan..ngehhh..banyak lagi mainan-mainan yang ada dalam tuh. PS jadi tukang tangkap gambar je lah.


Taman tema air ni ada juga show dari dolphin dan singa laut. memang sangat sesuai bawak anak-anak ke sini. Mainan pun ada je khas untuk kanak-kanak.



Syok sambil tgk show layan magnum..lain rasanya aiskrim magnum..harganya pn sebatang AUD5 hoho..haruslah berselfie beramai ramai sambil makan magnum.


Dannn apalagi kalau tak membuat lontaran membeli belah disini..baru bahagian pertama tuh dah penuh meja..semua pakat belikan baju la tuala la untuk anak-anak..


Harini kena balik awal sikit sebab nak bersiap-siap untuk majlis makan malam bersama-sama malam tuh.
Jadi sila jangan muntah layan gamabr-gambar kami sepanjang berada di SeaWorld..hikss..Sebenarnya banyakkk sangat gambar..wiiwiiwiwiwi




Okes nanti PS sambung lagi kisah-kisah kami di Gold Coast.

Till then.


Ehhhh next trip pergi Bangkok!!
JOMSSSS.

post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...