Follow Us @seri.mahani

Jan 12, 2015

Trusted and Certified Agent Premium Beautiful


Pada hari Sabtu (10hb Jan 2015) yang lepas, HBO Team telah mengadakan suatu bengkel yang julung-julung kali diadakan bagi memberi pengiktirafan serta pentauliahan kepada agent-agent dengan kerjasama syarikat Hai-O Marketing. Bengkel ini diadakan bertujuan untuk memberi penerangan secara terperinci dalam pemakaian korset Premium Beautiful (PB). Bengkel berlangsung di The Regency Hotel, Kuala Lumpur bermula seawal 9pagi.
Sesi bermula dengan penerangan secara details oleh company product specialist Ms Scarlet. Pengenalan serta perincian PB secara teknikal sehinggalah kepada mengambil ukuran yang  betul. Ukuran yang betul adalah aspek penting dalam menentukan size PB supaya pengguna mendapat saiz yang tepat supaya tidak timbul masalah lain. Itu pentingnya setiap agent perlu medapatkan latihan secukupnya supaya masalah-masalah seperti tersilap saiz atau terlalu ketat atau longgar dapat diatasi. Ukuran yang diperlukan adalah seperti di bawah dalam unit centimeter.
Kemudian bengkel diteruskan dengan cara pemakaian yang betul. Premium Beautiful berfungsi dalam men TOUCH UP bentuk badan seseorang supaya susuk tubuh wanita dengan mengalihkan lemak-lemak ke tempat yang sepatutnya. Jadi, cara pengalihan lemak itu adalah latihan terpenting supaya semua agent dapat mengajar dan melatih pengguna untuk melakukkannya sendiri di rumah. Instant shaping - bila kita tahu cara pengalihan lemak yg betul - and surely you will love ur body.

Kesemua peserta di bahagikan kepada beberapa kumpulan bersama seorang model dan juga trainer. Hands on training seperti ini lebih berkesan utk dipraktikkan kelak. Semasa sesi ni takleh ambil gambar ye. Jadi siapa yang datang sahaja tahu apa yang berlaku...hikkkk
Bengkel bersambung selepas rehat dengan ucapan dan kata semangat dari Bonda HBO Team Kak Hamisah Alias. Thanks akak sebab bertungkus lumus menjayakan bengkel nih. Selepas ucapan dari kak Misah, sesi penyampaian sijil kepada semua peserta.


Now we're 
CERTIFIED PREMIUM BEAUTIFUL AGENT!!Setiap peserta menerima sijil dan juga kad Premium Beautiful Specialist daripada syarikat.
Tahniah PIN Leaders sebab menghantar penyertaan teramai..woot woot bangga okeh..hikkks..
Part of  agentpuanseri yang dapat menghadirkan diri. Congrats everyone!
Proudly introduce my certified agent under my wing!


Faridah Yusof

Wanishah Ahmad

Syamiza Hadi

Fairuz Darus

Yana Mohd Som
p/s:missing kaklia here.


Well trained, certified and trusted Agent CikCida n Puanseri.


post signature

No comments:

Post a Comment