Follow Us @seri.mahani

Dec 24, 2014

Tips Memilih Korset Yang Sesuai.


Pemilihan korset sangat penting bagi menjamin hasil yang terbaik kepada pemakai. Beberapa perkara yang perlu kita amik tahu sebelum kita melabur untuk sepasang korset apatah lagi yang berharga agak tinggi.


1. KESELESAAN

Material yang digunakan supaya kita rasa selesa serta dapat menyesuaikan dengan suhu persekitaran.


2. FUNGSI

Fungsi setiap helai/bahagian. Korset yang terbaik adalah yang datang dengan fungsi yang khusus pada setiap bahagian. Korset bukan semata-mata untuk kontur pembentukan badan sahaja namun yang paling penting adalah membantu menjadikan tubuh badan kita lebih sihat.


3. KESAN

Berapa lama hasil kita dapat melihat hasil perubahan bentuk badan kita? Adakah ia bersifat sementara atau ianya dapat membentuk kontur badan kita kepada apa yang kita idamkan. Banyak korset di pasaran hanya mampu membentuk kontur badan sewaktu ianya tersarung sahaja. Tapi tak banyak yang boleh menjadi acuan untuk membentuk kontur tubuh kita secara terus.


4. JAMINAN

Cari yang boleh beri jaminan yang lebih lama. Lagi lama lagi bagus seperti sepanjang hayat. Kenapa perlu bazirkan wang untuk membeli korset yang baru jika rosak jika kita boleh datakan servis secara percuma untuk setiap kerosakan?? Korset yang baik adalah korset yang berkualiti serta ada jaminan. Jaminan yang diberikan adalah lambang pada kualiti korset tersebut.


5. PENGIKTIRAFAN

Cari korset yang mempunyai pengiktirafan dan testimoni pengguna yang banyak. pengiktirafan membuktikan korset ini betul-betul berkualiti dan hanya sepasang pakaian dalam biasa. Pengiktirafan selalunya diberikan berdasarkan kajian dan prestasi yang baik.
PREMIUM BEAUTIFUL (PB) adalah salah satu contoh korset yang menepati kesemua ciri-ciri yang dinyatakan di atas. Material yang selesa yang diperbuat daripada kain yang bersifat akwatek akwadyne sangat bermutu tinggi. Ia dapat menyelesakan si pemakai dalam apa jua keadaan sekalipun. Setiap helai PB mempunyai fungsinya tersendiri. Semuanya saya telah jelaskan disini. Kesan pemakaian PB adalah bergantung pada disiplin si pemakai dan mengikut tubuh individu itu sendiri. Namun kesan serta merta itu adalah begitu ketara apabila anda terus menyarungnya ke badan. Kesan paling cepat seawal 2 minggu adalah pada bahagian bawah dada dimana disitu lemaknya adalah begitu nipis berbanding pada bahagian lain. 

Yang paling penting adalah JAMINAN SEUMUR HIDUP yang syarikat berikan kepada PB membuktikan bahawa PB adalah salah satu produk yang berkualiti tinggi. Syarikat takkan sewenangnya memberikan jaminan sebegitu lama untuk produk yang tak berkualiti. PB juga mendapat pengiktirafan SUPERBRAND produk serta badan-badan antarabangsa yang lain seperti ACA, QCA dan CCA dalam penjagaan tulang belakang.
---------------------------------------------------

KENAPA PERLU FIKIR LAGI???

--------------------------------------------------

Diri anda berhak memiliki korset yang berkualiti tinggi!!!


Hadiahkan sesuatu yang BERHARGA untuk diri anda sempena tahun baru 2015.


post signature

No comments:

Post a Comment