Dec 17, 2014

Peraduan Bonanza Hebat!

Wowwww wowwww wooooowww..company dah announce peraduan baru untuk penutup hujung tahun 2014 bermula 1Disember 2014 sehingga 28 Disember 2015..memang sangat gempak wehhh..tengok saja hadiahnya pn teruja...syarat pernyataan pn sangatlah senang..semua orang pun boleh sertai..


Hadiah utama dapat baucar perlancongan bernilai RM10,000 ke mana-mana destinasi impian korang (spt dinyatakan dlm t&c)..pastuh hadiah2 lain yang bernilai hampir RM70,000..alang2 membeli kan dan memang gunakan produk tuh, mana tahu bernasib baik..memang berbaloi laaa sangat sangat!!

Ye lahh dapt jam ke, televisyen lagi, handbag LV yuhuuuuuu, i-phone..ehhh korang boleh menang byk hadiah ok..bukan terhad pada satu je..hantar je sebanyak penyertaan yang boleh, lagi banyak penyertaan lagi besar peluang nak menang!!

Syarat-syaratnya mudah la haiii sangat2..dengan hanya pembelian dua produk ni anda dah boleh sertai dah..




 

Those yang mencari-mencari takpun berkira-kira nak beli BVSM nih..skrglah masanya uolls membeli..dengan setiap pembelian pelapik tilam nih bukan sahaja dapat rebat bernila RM120 pastuh dapat 5 (LIMA) penyertaan untuk peraduan nih...untung la wehhh..beli tilam dapat duit pastuh peluang untuk menang, mana tahu dpt pergi bercuti-cuti lagi..sapa nak bagi kannnn?




JTX Airtracker ni produk terbaru jugak dari company dalam memenuhi kehendak semasa untuk mengurangkan pencemaran udara daripada bahan api terutamanya kenderaan bermotor. Ia bertindak menukar molekul udara menjadi struktur molekul yang sangat halus. Jadi, bahan api dapat dibakar sepenuhnya secara lebih optimum. Keadaan ini meningkatkan prestasi enjin dengan gerakan omboh yang lebih lancar serta menjimatkan bahan api. Selain itu, ia membantu memanjangkan jangka hayat enjin.

JTX Airtracker bukan sahaja dicipta untuk menjimatkan bahan api, ia juga membantu memelihara alam sekitar. Bahan api yang dibakar sepenuhnya mengeluarkan kurang karbon monoksida yang akhirnya mengurangkan pelepasan karbon ke kawasan persekitaran.

Dengan setiap pembelian JTX Air Tracker nih anda berpeluang untuk mendapat 1 (SATU) penyertaan untuk menyertai peraduan nih.

 ...........


Senanggggg kan...

BELI dapat DUITTTT
dan MENANGGGGG!!



Untuk maklumat lanjut boleh hubungi PS okeiiii!
post signature
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...