Follow Us @seri.mahani

Nov 3, 2014

Bercuti PERCUMA ke Gold Coast, Australia


Post tertangguh..huhu..better late than never kan????

15th Februari 2014
(a day after birthday my emran)

It was my first time being abroad. Dulu paling jauh pergi pn Vietnam itupn tahun 2011 kalau tak silap..huhu..
Perasaan of course la excited..tak tahu nak cerita mcmana..perasaan bercampur aduk..ye lah tinggal anak-anak kan..Tuhan je yang tahu perasaan ku dikala ini.ecewahhh!

Lagipun inilah kali pertama bercuti PERCUMA bersama HaiO. Selalu dengar cerita takpun tengok video kat kelas, tapi bila dah lalui sendiri phewwwww takleh nak digambarkan perasaan keterujaan itu. Yang paling best semua dah diaturkan. Pergi bawak diri je.


Seawal jam 5ptg kami berkumpul di KLIA. Kena transit di Singapura dulu sebelum menaiki direct flight ke Queensland menggunakan Singapore Airlines.


Bersama-sama qualifier daripada PIN Leaders sementara menunggu perlepasan.


Yang nih masa transit kt Changi Airport, Singapore. Sejam jek pn tapi yang bestnya HaiO bagi duit makan 20Dollar sorang...weeehuuuu!! Kan dah cakap semuanya ditaja..duit makan pn dibagi.


Layan je gambar-gambar kami yang melambak nih..hikkk


Oklah lepas tu kitorang pn boarding...nnt PS sambung dengan tempat-tempat yang kitorang pergi ok..banyak sangat nak cerita tak tahu nak mulakan yang mana satu dulu...tunggu ok nnt PS cerita satu satu!
post signature