Feb 6, 2014

2013 - Penutup Cerita Duka

Assalam and hi reader.

2013 dah sebulan lebih tinggalkan kita.cepat je masa berlalu tak sedar pn.rasa macam baru semalam sambut tahun baru.yelah masa kan mana pernah nak menunggu kita..kita je kena kejar supaya 24jam yang kita ada boleh dimanfaatkan dengan perkara-perkara yang berfaedah dan penambahbaikan dari masa ke semasa..wahhh gitu kan mukadimah.

make story short..2013 for me as tahun kebangkitan..because i left 2012 penuh dengan cerita sedih dan duka..Alhamdulillah cuba bangun dari jatuh walaupun tidak berlari tapi mampu berdiri dan gagahkan kaki melangkah..semoga Allah berikan kekuatan itu supaya dugaan-dugaan yang diberikan kepada PS akan terima dengan rasa syukur kerana terpilih menjadi orang yang dikasihaniNya..insyAllah.

 Kadang tak pernah termimpi sampai ke tahap ini..apa yang PS tahu, bila dah mulakan buat sampai habis..baru puas hati..tapi perjalanan PS masih jauh lagi..ini hanyalah permulaan..selalu tengok orang lain je amik award kat depan kelas,bila sendiri amik eh macam tak caya pulak..hikk..be one of top achiever bukanlah bermakna PS ni bagus atau hebat..tapi telah dimudahkan olehNya..yang penting usaha jangan putus asa..rezeki semua Dia yang bagi.

(huhh terasa diri ini begitu montel disitu..emran stop breastfeed, and I gain few kgs..huwaaaa!!)
 
Yang bestnya di GLAM, setiap pencapaian akan diraikan untuk menghargai kesungguhan dan komitmen serta memberi semangat kepada yang lain untuk berusaha lebih..best la kan dapat hadiah..dpt handbag FREE sapa tak suka..
 
 Orang yang sentiasa berada di sisi..tak cukup dengan ucapan terima kasih..sentiasa ada bila PS memerlukan..bukan hanya pasal biz semata malah lebih dari seorang sahabat..terima kasih syida atas persahabatan ini..semoga kita tetap akan jadi sahabat sampai bila-bila..terima kasih jugak kepada CDM Hanis Haizi yang sentiasa memberi dorongan dan kata-kata semangat kepada semua GLAMpreneurs walaupun tengah sarat mengandung.

Banyak kan dapat hadiah..yang nih pulak personally from syida sendiri..happy sgt..walaupun bekejar dari JB haritu, sempat jugak sampai GLAM..letih jgn cakaplah..balik je umah terus pengsan..hikk

oklah just enjoy the piccas ok..group photo lepas o-group session..



Team works make dream works!!
yayyyy

(all piccas credit to www.naakamaruddin.com)


Happy faces..:)))
Terima kasih pada Jie n Yana yang bagi hadiah juge.
dah lama tak dapat hadiah banyak-banyak macam ni..

Lagi happy bila tinggal 9hari je lagi nak pergi Gold Coast..hoyeiiii!
nak dapatkn special souvenier dr Gold Coast boleh contact PS sekarang..special for you all the way from Australia.

puanseri
0163223094
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...