Jan 10, 2014

Majlis Ulangtahun Ke-21

Majlis Ulangtahun syarikat adalah majlis penutup bagi event sepanjang tahun. Selain meraikan ulangtahun penubuhan syarikat, ia juga adalah majlis berprestij bagi meraikan highest achiever yang berpangkat Crown Diamond Manager bagi tahun 2013.

Ini adalah kali pertama PS menghadiri majlis MUT ni..yang bertambah excited sebab nak meraikan my dearest bff/mentor CDM Cikcida.

Beautiful CikCida wearing RizmanRuzaini

Seramai 6orang CDM dibawah GLAM diraikan pada MUT kali ini..right after MUT, kesemua CDM diraikan pula pada private function di Marriot Putrajaya (will update the full story for next entry).


LtoR: CDM Adibah, CDM Naa, CDM Roslida, CDM Shaliza, CDM Naemah, CDM Hanis, CDM Razali, CDM Syukran, CDM Cikcida, CDM Nurul, CDM Faziha dan CDM Sha.

InsyAllah for the next MUT22, i will be one of CDM..aamin..will work for it!!azam 2014..nak capai pangkat tertinggi secepat mungkin..so boleh berangan nak vogue the vass macam CDM kat GLAM..melaram habis. 

Enjoy some piccas during MUT 21..me first time wearing dress from Variante..rasa kekok sungguh berpakaian begitu..hehe




Tak banyak gambar ambil pun masa MUT ni..have to go Marriot Putrajaya earlier sebab dah ditugaskan untuk menjaga front desk Glam Dinner malam tuh. 

Most awaiting moment..tengok cikcida amik award dan berjalan sambil melambaikan tangan..rasa meremang-remang je tengok..saat paling indah dia cakap..penat lelah tak sampai 2tahun sangat berbaloi..




Semasa majlis berlangsung, syarikat juga telah melancarkan satu produk baru iaitu Premium Beautiful Elegance selepas lebih 20 tahun kekal dengan Premium Beautiful yang sekarang dikenali dengan Premium Beautiful Classic. Pelancaran produk baru ini bukan untuk menggantikan PB yang sedia ada, ianya adalah untuk memenuhi permintaan pengguna-pengguna yang telah lama menggunakan PB Classic untuk mengekalkan bentuk badan yang mereka idamkan.

Pelancaran PB Elegance ini telah digayakan oleh model antarabangsa Dani Maia. Produk details mengenai PB Elegance akan PS tulis for next entry.



Lama dah tak update entry ni rasa kekok lak penulisan..macam apa je..sorry readers..thanks for dropping by.

puanseri
0163223094.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...