Follow Us @seri.mahani

Jul 18, 2013

Gaya ala PuanSeri

Selalu lepas Sahur memang susah nak lelapkan mata. Setiap pagi ada je nak buat sebelum hero2 Malaya bangun. Kalau diorang bangun jangan harap boleh pegang laptop, jenuh berebut jek nanti. Semua pun nak sibuk tulis blog..hikk

Harini nak cite pasal fesyen. Macamla pandai kan??kuikuikui..haaa nnt korang layan-layan gambar kat bawah mesti nak tergelak punya. PS nih bukanlah jenis reti nak bergaya ke, nak pakai bedak pun malas. Bukan apa bila nak bedak jek, Elman pun nak bedak sama. Kang mommy dia pakai lipstick dia pun nak jugak. Kan payah tu!Jadi selalu pakai bedak bagai nih dalam kereta bila dia takde.

Sebelum buat biz nih, memang amik mudah jek bab-bab bergaya dan berfesyen nih. Kalau keluar dengan husband pakai tshirt, jeans dengan tudung instant. Sarung jek dah siap. Siapa sama macam PS angkat tangan???hikkk ok je kot kadang kita tengok lawa jek bila kena gayanya. Tapi janganlah sampai senget-senget tudung bila dukung anak tuh.
Nih masa awal-awal buat biz..pffftt..macam nak pergi pasor..haha..kelabu asap!


Yang nih masa nak pergi kenduri rumah kawan kat Ipoh..ketebalan melampau!





Ok time nih pergi Chanel Party by HanisHaizi. Tak ikut tema langsung kan???asalkan warna hitam putih kira ok dah tu..nasibla bila sampai takde la rasa sorang-sorang pelik sebab ramai gak yang tak ikut tema..kalau tak mesti dah menang best dress!:P
Opppssss masa nih dah start menipis..tak sanggup tengok masa ketebalan tuh..keberatan ya amat!
dan PS jugak dah start amik collagen bbplus masa nih..you can look the different!

NO filter 
NO camera 360 
NO perfect 365







Sorry gambar semua dari camera phone!
Dan semua gambar kebanyakkan dengan my dearest cikcida..weee
 

Oklah itu saja kot..nanti kalau lagi advance PS akan update eh..ohhh btw terima kasih Premium Beautiful sebab tolong PS turunkan berat badan secara natural..n also bbplus collagen sbb tolong jagakan kulit PS..muahhhs

xoxo
puanseri