Jul 26, 2013

Bio Velocity Sleep Mate Lebih daripada Teman Tidur

Ramai yang tanya PS pasal pelapik tilam nih kan..baru harini berpeluang nak cerita secara details pasal tilam nih..ok pada yang belum kenal lagi pelapik tilam nih, lets check it out apa yang lebihnya pelapik tilam nih!!


Sebelum tuh, meh self check diri kita:
  • kita perlukan tidur kan??
  • kadang stress tak tentu pasal takpun terlebih atau terkurang kerja, boring routine, jam bla bla bla
  • need a very deep sleep or very good rest
  • ada masalah kesihatan mcm pening2 lalat ke, dari sakit yang biasa2 kepada yang luar biasa
  • not a morning person aka malas nak bangun pagi terutama nak pergi kerja..end up moody!
  • menggunakan peralatan elektronik mcm telefon, gadget, komputer, tv etc etc

Takpun ada yang bermasalah macam nih:
  • susah nak tidur atau tak cukup tidur akibat bebanan kerja
  • tak suka makan ubat bila sakit atau ambil supplement
  • emosi tak stabil..asyik hanginnn jek satu badan, panas baran, sensitif!!
  • asyik berfikiran negatif
  • mengalami gangguan kesihatan seperti gangguan saraf (S.L.E,strok, sakit sendi dan urat)

Bila kita semak, kadang kita nih ada masalah tapi selalu dipandang enteng. Ye lah tak melarat memang buat tak tahu je. Biasalah tu dah kena baru tahu. Selagi tak kena buat tak tahu..wahhh pantun gitu. So make it short and simple, kesedaran tentang pentingnya kesihatan itu bermula dari kita sendiri dan dari sekecil-kecil dan semudah-mudahnya rutin harian kita iaitu tidur. Tanpa tidur yang cukup pastinya segala aktiviti akan tergendala kerana badan kita memerlukan rehat yang secekupnya. Yelah manusia bukannya robot nak buat kerja 24jam. Kalau machine atau robot bolehla shutdown ke takpun overhaul. 



So now lets check it out how Bio Velocity Sleep mate help us while we are sleeping!

 Bio Velocity™ Sleep Mate

 

Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. 

Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. 

Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate


Sijil Pengimbasan Radiasi
 
 
Keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate:

 1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Teknologi Produk Bio Velocity Sleep Mate 

 
  • teknologi Bio Velocity ini telah ditemui oleh sekumpulan pakar sains yang membuat kajian lebih dari 20 tahun yang lalu
  • bentuk tenaga tulen semulajadi yang berasal daripada matahari 
  
Medan Tenaga Manusia

Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.
 
Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.

Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.

Pentingke tidur yang berkualiti nih???

Sebenarnya kita telah menghabiskan 1/3 daripada masa kita untuk tidur. Sebab itu tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan juga bagi mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. 

Jadi, apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang mencukupi bagi membolehkan seseorang menjadi segar apabila bangun dari tidur dan sepanjang hari. 

Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan. Aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial juga dihentikan. Tidur seumpama mati yang seketika kerana kita tidak sedar bilakah masa sebenarnya kita terlelap.

 Tidur yang berkualiti mampu menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Ia juga dapat menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.

Tahukah anda masalah susah tidur atau insomnia??
Insomnia adalah kesukaran untuk tidur atau kerap terjaga di malam hari. Orang-orang yang telah mencapai usia lebih 65 tahun kebiasaanya bangun 25kali sepanjang malam dan kekerapannya meningkat mengikut pertambahan usia. Masalah insomnia kadang datang secara berkala dan boleh mengganggu sehingga 3 minggu dan mungkin berlarutan selamanya (kronik).

 7 Sifat Utama Kuasa Tenaga Semula Jadi 
 (dibuktikan secara saintifik oleh Profesor Edward)
  1. anti bakteria
  2. menguatkan sistem imun
  3. menstabilkan emosi
  4. mengurangkan tekanan
  5. menyeimbangkan pH tubuh badan
  6. membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi
  7. meningkatkan aura tubuh badan
Fungsi-Fungsi dan Keunikan Bio Velocity Sleep Mate
  1. Menggalakkan peredaran darah & memperkuatkan fungsi jantung
  2. Meningkatkan kadar metabolisma dan sistem imun
  3. Menstabilkan emosi menghilangkan tekanan
  4. Mengurangkan kesan negatif radiasi elektromagnetik

..............................................................................................................


TESTIMONIAL
(a lots of testimonial have been share..just google n you can find it..)

#1 - Sarjan Tarmizi 
  • bekas anggota polis
  • didiagnosis mengalami ketidakupayaan kekal (lumpuh dari pinggang ke bawah akibat kemalangan)
 

#2 Puan Rosnah
  • Ditahan di wad ICU selama sebulan akibat strok (kaki kanan tidak boleh bergerak)

 
#3 Adik Nur Adelia Qysara
  • Mengalami masalah pada otot mata (ptosis) belah kiri sejak lahir (sepet sebelah kanan) 
 
  
Dan banyak lagi testimonial-testimonial yang telah saya kongsikan di dalam akaun instagram saya @pnseri dan juga facebook.Banyak pelanggan yang dapat membantu ibu bapa dalam memberikan kesihatan seperti penurunan level gula dalam darah, sakit-sakit badan dan macam-macam lagi.

Dari saya sendiri, selepas menggunakan tak sampai sebulan Alhamdulillah banyak sangat perubahan pada Emran. Dia dah boleh duduk dengan sendiri, berpaut, memanjat dan berdiri lutut..syukurr sangat dapat lihat sendiri keajaiban depan mata.

Untuk maklumat lanjut dan demo produk boleh hubungi saya terus di 0163223094.


puanseri
smi3780@gmail.com
0163223094.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...