Follow Us @seri.mahani

Sep 12, 2012

Red + Black Theme ~ SM/SSM Award

It was happen last Saturday..congratulation to all achievers..PS was not there during this ceremony award sebab masa PS join,company dah closed for SM&SSM achiever..InsyAllah by next year, PS will be ready on the stage like others..

Happening betul tengok gambar2 diorang post dlm facebook dan blog..credit to cikcida for all the piccas..ye lah kan, PS ni mmg takde majlis2 macam ni. Company pun kecik je, annual dinner memang tak pernah pon. So kalau dengan company nih, every achievement ada award ceremony starting from SM & SSM award.

Masa ni lah nak melaram sakan kan. Wahh teringinnya nak pakai dress labuh-labuh..designer dress..berangannnn...So everybody enjoy all the piccas ye during this award ceremony! 

Jie n Syida in action!

Semua datang gaya ala mak datin tu..glammm..merahhh gitu!!

Suka pic nih!! Syida n Naa..

Sukala dress yang Naa pakai nih..suits her well!!

Great Trio Leader..L to F: Syida, Hanis n Naa.

My trio leaders..young, dedicated, commited n glamour of course!

Hanis such an inspiring leader, very friendly in person!

Part of Beautiful Circles under NaaKamaruddin's group!

Another group photos.

Haha..kalau bergambar memang sakan..tak kiralah kat mana kan??semua sporting habisss..Tengok jelah gambar couple kt bawah ni..daringgg gitu!

My cute leader aka cikcida with supportive hubby.

Jie n Zul...awwww!

MarlindaRamlee n Cikcida..


Lets experience BEAUTIFUL journey with US!

YOUNG.FUN.GLAM.

puanseri
0163223094