Follow Us @seri.mahani

Sep 10, 2012

Kau Sentiasa Bersamaku!

Wahhh tajuk entry memang jiwang habiss..hehe..monday blues okeh, have to find something that can fill up my day!!

Sebenarnya husband tak bagi share kt facebook, so PS share juga kt sini. So korang jangan bagitahu dia PS tulis kat sini tau. Husband pemalu orangnya, dia tak suka kecoh-kecoh ni..sangat kontra dgn PS kan??

Actually PS nak cerita pasal perfume..dan PS baru perasan semua perfume PS husband yang belikan.Wahh tak sangka dalam diam-diam ada taman rupanya dalam hati..so far perfume yang dia belikan memang PS suka bangat..bila pakai tuh rasa dia sentiasa disisi..wahhh gitu!!


First perfume Dior nih PS dapat masa nak tunang dulu. Baunya agak kuat, jadi PS akan guna waktu pagi je sebab kalau spray selalu boleh jadik migrain. Tapi macam dah lupa-lupa baunya macamana sebab PS pakai sampai licin.


Second perfume nih dapat masa kahwin. Husband saja belikan sebab dia suka bau nih. PS pun suka sangat bau nih. Rasa macam muda remaja bila pakai. Sebab bau dia fresh with floral essence.


Latest one, surprise!!Husband belikan signorina SF. Dia tahu PS dah lama takde perfume n yang last dkny yang atas tuh. Memang senyum sampai telinga lah. Ye lah balik-balik rumah masuk bilik, ada paper bag kaler merah. Memang lompat bintanglah.

Thank you husband!!Thank you for everything not only for this perfume..

Luv,
puanseri