Aug 14, 2012

Top 3 Iklan Raya 2012

Rayaaaa rayaa rayaaa!!
By this time mood nak buat kerja pn dah takde...
esok lusa semua dh mula bertolak pulang ke destinasi masing2..

Lama dah tak rasa meriahnya raya since mak takde..
Tapi hari raya adalah hari kemenangan..kita kena raikan demi orang yang kita sayang..
Raya adalah masa bersama keluarga, Raya is about traditions and of course FOOD!
(thank God am wearing PB, if not mcm makan utk sebulan..ngeh ngeh ngeh)

And the best part bila musim perayaan nih, we are waiting for the best commercial TV. 
For those yang jarang tengok TV, kt sini PS tolong compile TOP 5 iklan raya yang PS refer dr beberapa blog n you tube.

Anyways, here goes. some of the videos of iklan raya 2012 that I found... enjoy!

#1 Iklan BERNAS (The Journey)

Iklan ni PS tengok melalui facebook lepas sahur..
memang merembes2 air mata duk terbayangkan my sons pulak..



Daripada review yang PS tgk kt facebook dan blog, this is the best iklan raya so far..


#2 Iklan TM (A love Raya Story)

Asri, Mei and Kumar are all grown up and Asri will be going to Australia to further his studies, leaving Mei and Kumar in Malaysia.
Watch their bitter sweet story laced with racial harmony, family values, friendship, forgiveness and the beginning of a love story.

Iklan TM ni mcm sequel..so sapa2 yg follow mcm ada kesinambungan dari iklan raya tahun lepas.
Asri (Adi Iskandar) ni anak kawan husband..kainohkain
ahha liza ai promote anak you!!huhu




#3 Iklan Maxis (Apa itu Puasa?)


Comel arr budak2 nih!!
 So far yang ni je lahh kott..kalau korang ade video besh2 boleh share juga..
Mula nak buat top 5..tp loading pnyla lama utk video..
so PS buat top 3 je lah eh..
puanseri
0163223094
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...