Follow Us @seri.mahani

Aug 10, 2012

Saya Suka Shopping!

Entry nih bukan utk raya saje..PS mmg suka shopping sejak lahir kott..ahahaa..kalau dulu makan gaji, shopping gak tp duk berkira2 takut poket kempis..itu yg card credit jadi mangsa..dan sekarang tidak lagi!!PS dh potong semua kad kredit..ada duit baru shopping okeh!

Tapi PS takleh nak tahan. Nafsu shopping begitu membuak2. Kalau tak pergi jln2 hjg mgg rasa hangin je satu badan.. Tapi itu dulula, masa tak buat biz. Since buat biz nih, so boleh tune dh otak nih dr asyik nak shopping jek kepada carik duit supaya senang nak shopping..tak giteww..

Mula-mula baca blog hanis sgtla impress cara dia shopping..boleh buat PS meleleh air liur..orang pompuan ni kan takleh dgr perkataan shopping, mmg sinonim sungguh!

Inilah antara kenapa PS perlu buat biz nih!!

Yang bestnya bila buat biz nih, dapat ramai kwn mcm2 peringkat umur dan kebanyakkannya perempuan. Yelah biz korset kot, tentulah org pompuan lebih arif kan??Tapi jangan tak percaya ada jugak kaum adam yg berjaya buktikan diorg mampu jual korset Premium Beautiful nih.

PS suka sgt bila bergaul dpt kenal mcm2 org. Macam-macam kerenah tp yang best takde pn dengki or busuk hati ke eksyen ke. Semua satu kepala. Ngam jek. Takde sebab nak dengki2 kan! we're clean.

One thing yang PS dpt bila buat biz ni adalah keluarkan potensi diri. Day by day mesti nak berubah kpd yang lebih baik. Self improvement n confident! Frankly speaking, bila sarung je magical Premium Beautiful perkataan konfiden tuh terus jek covers all over ur body. Believe me..u shud try!

PS ni background technical. Masa bujang2 dl, selalu travel ke Miri sbb jaga projek kt MCOT (Miri Crude Oil Terminal). Masa tuh kampeni kena pasang 2bijik pressure vessel (PV) utk pisahkan minyak dgn air. Kat sini bukanlah nak cite macamana nk pasang PV tuh..cuma PS nak cakap yang buat biz PB nih 50X lagi senang dr kerja nak pasang PV tuh. Yelah kan, buat biz PB nih tak perlu nak masuk tender bagai, kick off le, commissioning lagi. Sampai sakit otak kalu pk dl hr2 asyik bertekak. Tapi hasil biz PB nih 100x lg berbaloi. Yelah pakaian dalam pembentukan perempuan kan, tiada risiko at all.

Ingat dulu masa PS nak dptkn BOSET (Basic Offshore Safety Emergency Training..lebih kurang arr tak ingat..ekkee), mmg dlm hati itulah kali pertama dan terakhir. Huiss takleh nak bayangkan perasaan masa tuh dahla sorg2 je kaum hawa, mmg tak terjangkau dek pikiran leh lulus. Yang paling mencabar adalah terjun dr ketinggian hampir 10m kott ke dalam air..pehhhh mmg PS lah org terakhir yg terjun slps mengucap panjang beratus kali. Nak terjun kat air separus lutut pn xberani inikan pulak setinggi itu. Itu tak termasuk lg bhgn nk selamatkn diri dr heli yg terhempas dlm air..dkt sebaldi minum air kolam sbb 3x tuh cara2 nak selamatkn diri. Memang pengalaman ngeri sungguh la.
Moral of the story, susah mn pn cabaran tuh kalau kita kena buat mesti kita boleh lakukan sehingga berjaya.

Balik kpd biz PB nih, xdela sampai kena ambil fitness test or watever. Medical check up pn tak perlu. Yang paling penting, ready to fit ourself to success!!thats it..no hidden agenda..everything is straight forward. Semua org kena start from scratch even u ade PHD or manager pn. Semua dilayan adil dan saksama. Takde istilah kroni okeh! siapa buat dia yang dapat.


So everybody out there, no worries!!this biz is really amazing..
we have our academy to teach u start from zero..
Contact me today to know how to generate ur first 4-7k bonus!!

puanseri
0163223094