Follow Us @seri.mahani

Aug 3, 2012

Dapatkan PB dgn harga serendah RM58 sajokk!!

Jangan tak percaya okeh..RM58 saja sebulan..
for those yg berminat nak pakai PB tp bajet kurang mengizinkan, kt sini PS tunjukkan macamana nak dptkn PB dgn harga serenda RM58..

Mudah saja caranya dgn RHB easy..

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah membawa diri ke cawangan RHB easy bersama mykad..payslip, EA form semua tak diperlukan okeh..


klik sini kalau nk tahu dimana RHB easy berhampiran..


Bila dah sampai RHB easy tuh, pergi kt kiosk yg ade mcm mesin atm dan masukkan mykad..then ikut je arahan yg diberi..masukkan amount pinjaman..
for PB cash buyer, hanya 2k sahaja diperlukan ye tp depends on size but still not so much different.. 


You can pay as lower as RM58 up to 60months..

Kenapa PS sarankan RHB easy??
1. PS tak suka nak kutip2 hutang every month ni!
2. For PB cash buyer, PS akan bg FREE gift.
3. You can get extra rebates, which means less RM100 - RM400 depends on size.

Apa tunggu lagi, just call PS okeh.
PS akan ajar how to get this easily!!
sempat lg nak dapatkn sepasang PB utk hari raya..mesti glam raya thn ni..

puanseri
0163223094