Jul 18, 2012

Premium Beautiful Mengikut Size Ukuran Badan

Sebenarnya mlm td nak update blog pasal ukuran nih. Tp disebabkan kedua2 hero lambat tido, PS update time lunch ni. Untuk pengetahuan semua, setiap kali customer or else yang berminat dengan Pb nih, kitorang akan cakap harga ikut size. Memang betul sebab PB datang dlm pelbagai size. Dari kecik hinggalah ke besar dan dikategorikan mengikut size-size tertentu. Takkanlah corset FREE size kan atau one size fit all. Mana mungkin gitu!!

Tak kira apa jua bentuk badan anda, semua pn boleh pakai. Premium Beautiful ni di datangkan dlm 3pieces iaitu Long Bra (Bra Panjang), Waist Nipper (Bengkung) dan Long Girdle (Girdle Panjang). Details boleh tgk page PS kt tab Premium Beautiful, situ PS dh cerita detail psl PB nih one by one. 

Kenapa 3 pieces??Sebab setiap orang ke seorang yg lain mempunyai bentuk2 badan yang berbeza, dan kebanyakkannya tergolong dlm 4kategori di atas. Selain memudahkan pemakaian ia juga memudahkan untuk melepaskan hajat aka kerja2 di bilik air.

Kalau customer tu jauh or tru phone call or fb, PS akan mintak 4 ukuran seperti dibawah. Ukuran mestilah di dalam unit sentimeter (cm).
1. Bust - puncak dada
2. Under bust - keliling bawah breast
3.Waist - pinggang
4.Hips - keliling punggung
Dari ukuran-ukuran yang diberi barulah PS dapat tentukan size PB. Kami mementingkan keselesaan si pemakai. Jika terketat or terlonggar tendency utk tidak memakai adalah tinggi atau bad reputation lah kan. Kadang-kadang jika ada ralat dlm ukuran, size boleh ditukar asalkn tag pada setiap PB tidak ditanggal dan dipakai lg. Maksudnya PB belum dipakai terus, baru dicuba.

Di bawah ni adalah carta saiz PB mengikut ukuran di atas. Untuk saiz 90 dan ke atas di kira saiz besar begitu juga untuk cup E dan F untuk long bra walaupun bersaiz 80.

Walaupun ada yang bersaiz lebih besar dr carta di atas, kami juga boleh menempah PB mengikut saiz anda. Jangan risau, PS akan cuba memberi servis yag terbaik utk sesiapa sahaja. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah dengan menghubungi PS okeh!
puanS.
0163223094
smi3780@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...