Jul 23, 2012

Glam di Pagi Raya dgn Designer Collection

Wahhh..glam giteww pagi2 raya kan. Apatah lg sekarang a few designers dh ada ready to wear collection yang dijual dimana-mana. Yang PS tahu 3 designer ni lah, yang lain tak pasti sangat..

Jovian Mandagie Coveted Collection khas utk zalora.com bermula 17 Julai 2012 yang lepas. Cepat-cepat. Selling so fast sbb design yang nih je yang tinggal. Mungkin Jovian akan update lg kot. Ye la br tak sampai seminggu puasa, tp baju raya dh macam pisang panas.
You still have a chance to grab Jovian's most WANTED piece, JOVA & JOVITA now in all First Lady Boutiques!
Seterusnya 20 by Rizalman sempena meraikan pembabitan beliau selama 20 tahun di dalam bidang fesyen. Bagi memenuhi kehendak sesetengah pihak yang terlalu mengingini memiliki baju rekaannya,sudah pasti anda kini boleh membelinya pada harga yang amat berpatutan.

"Mengapa tidak saya raikan ulangtahun ini dengan sama2 memberi peluang kepada warga Malaysia dari berbilang bangsa serta peringkat umur yang selama ini menyokong serta membantu  saya di dalam karier hingga sampai ke tahap ini. Telah saya ketepikan segala pendapat yang mengatakan saya berlaku tidak adil untuk meletakkan harga sehelai rekaan sehingga ke harga yang begitu mampu milik, namun pada hakikatnya itulah satu pemberian saya yang paling bermakna sehingga kini. Saya akui bukannya mudah untuk melahirkan rekaan yang begitu 'rizalman' tetapi pada harga yang sedemikian. Tapi berkat kegigihan ini..akhirnya lahirlah 12 jenis rekaan yang memilki unsur-unsur RIZALMAN pada setiap helaian. Jadi pada anda semua yang selama ini kerap 'meniru' stail rekaan saya kerana faktor harga, kini sudah boleh memiliki yang asli.
Perlu diingatkan kolaborasi ini hanya akan berlaku sekali sahaja..ini bukannya rangkai pakaian sedia pakai saya tapi adalah satu koleksi himpunan 'collector's item' yang julung2 kali dilakukan. Ianya akan mula dijual pada 7hb Julai 12. Syawal tahun ini saya merasa amat berbesar hati kerana bukan  sahaja dapat meraikan ulangtahun ke 20 tetapi juga dapat merayakan Hari Raya dengan anda semua! Pastikan anda berada di depan pintu Tesco yang berdekatan untuk memilikinya." - quote by Rizalman
So now everyone can wear Rizalman!
Just head on to one of these Tesco branches to get your hands on these gorgeous designs "20 by Rizalman"starting 7th July 2012 and will be available at Ampang, Mutiara Damansara, Kota Bahru, Paradigm Mall, Seremban 2, Desa Tebrau, Tanjung Pinang, Melaka, Shah Alam, Station 18, Puchong, Taiping, Seri Alam, Kepong, Penang, Kajang, Setia Alam, SP Selatan, Mergong, and Nilai.
Stay update dimana Rizalman berada utk mendapatkan these clothing hang tags signed by him.

Dan yang terakhir adalah koleksi dari rekaan Radzuan Radziwill yang direka khas untuk thepoplook.com yang akan mula dijual mulai esok 24 Julai 2012.






Apalagi, dapatkan sepasang atau berpasang-pasang dgn harga yang sgt berbaloi. Premium Beautiful dapat membantu anda memakai koleksi designer dengan konfiden okeh!!So no worries, instant shaping confirm..

puanS.
0163223094
smi3780@gmail.com



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...