May 24, 2012

Paris n London I will come to you!


Tipulah cakap tak teruja as for me lah. Last two month my fren baru balik dr holiday ke Europe, syoknye dengar dia bercerita itu ini..bla bla bla...hmmm dalam hati asyik bercakap, bilalah aku boleh sampai ke sana? Tak pernah terlintas dlm otak pn myself untuk sampai ke sana. Lahir dalam keluarga sederhana, tak pernah pn didedahkn dengan percutian ke mana2. Masa kecik2, nak pergi ke Teluk Intan (itulah bandar plg dekat dgn kg) pn susah, inikan pulak pergi ke luar negara. Tapi masih tetap berbangga walaupun hidup serba sederhana, abang berjaya menjejakkan kaki ke United Kingdom untuk sambung belajar..proud of you Abang!

Sejak dapatnya bag bwh ni yg my fren give as a souvenir (on my 31th birthday!), am so excited. Siap usung hari2 pergi office isi my breast pump accessories.And not to forget, my Gucci..hehe..yelah mana tahukan one day I akan sampai sana.


Rupanya cerita Paris and London tak habis di situ saja. When I decided to start doing biz as a Premium Beautiful agent, ta daaaaa diorg announce pakej baru ke Paris n London for FREE next year. Never imagine i still have a chance even its only 1%. Masa mula join tak terfikir pn nak melancong jauh2 ke, dpt tambah side income pn dh kira bagus. Tapi bila dh ada peluang depan mata, takkan nak biarkan. Kenapa tak mencuba dan berusaha, mana tahu itu rezeki kita. Bukankah lebih baik mencuba dan gagal daripada tak buat apa2.

Bila fikir Paris, mesti terbayang Eiffel Tower. Selalu tgk dlm tv je. Alangkah indahnya kalau dapat sampai dan lihat negara orang.




Kalau nk tulis excitement tuh takde perkataan yang dpt menggambarkannya. 
How I wish to be there!!

So everybody out there, LETS DREAM BIG!!
Join our Beautiful team to experience the new YOU!

puanS.
0163223094
smi3780@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...