May 28, 2012

Gossip makcik-makcik!

Asalnya cite pasal mee udang je, pastu cite periuk belanga beli kt wang kelian kalau nk makan mee udang tuh tp end up dgn pinggan corelle. Itulah gosip makcik2 zaman cyber ok!dlm sekelip mata je leh wassap mcm2. Skrg tak perlu nk bergosip tepi tingkap dah, semua org dh bercerita hal perihal sendiri takyah tanya2..

Apalagi cargass je men google corak2 corelle yg menarik sbb my fren nk g Langkawi, yippieee leh kirim!!

1st choice is sakura sbb nak completekn set sakura dgn corningware yg dh ade.

Corelle Delicate Array ni pn cun jgk.

Corelle Shadow grass pn cun tp warna tak outstanding.
 
Lilyville pn masuk list..hehe

Lepas ni nak kumpul duit beli set royal albert la pulak..hishh kena upgrade pinggan mangkuk juge!

Royal Albert Rose Confetti.
  
Royal Albert Rose Confetti with Gold Lining.

puanS.

p/s: pada sape2 yg ade blog link jual corelle at reasonable price share ek!thanks 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...