Jan 25, 2011

The Beginning of NewYear

First time tulis blog nih..mcm kekok jer..tp try je lah yer...hmm actually i used this blog to promo my kain cotton and also tupperware..my kain cotton tak sempat nak upload lg sbb my hubby pny camera ade org pinjam plus byk kain yg dh kena rembat awal2 so mmg tggl la sepasg dua..hopefully this week dptla upload kain yg baru..

Selalunya thn baru mmg dh pening sbb my hubby besday on 16th..tak tahu nk buat apa..kalau buat mkn2 kt umah tu dh biasa sgt..mcm jemu lak..actually earlier plan nk g celebrate kt international water homes chalet, PD <----mcm best jerk!!but sadly to say my hubby start kelas dh..so almost every weekend dia ade kelas..so plan cancelled..

Hehe at last, i booked kt Fullhouse Sunway Giza..mcm menarik je kan..tp kalau tak cuba mana nak tahu kan??Alhamdulillah semuanya goes as planned..hope en suami gembira..tp yg malangnya ade lak peristiwa sedih sblm nak pergi..nnt smb lain entry yer...sob sob sob..n yg paling sedih none of us yg bawak kamera..so terpaksa guna kamera henpon..nasib la ade member henpon canggih, so dptla capture the moments..


me, hubby n my hero

 those who always being there

colours of frenship

the moment of laughter - 16th Jan 11
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...